Tips

Een vloer van 105 m² in natuurlijke tinten

Een vloer van 105 m² in natuurlijke tinten

Toen de huurders van dit appartement - een Braziliaans huwelijk - besloten om hun woning in Madrid te vestigen, wilden ze hun meest geliefde meubels en objecten niet kwijt en kozen ervoor om ze naar hen toe te brengen. Ze waren duidelijk dat ze een prominente plaats zouden innemen in de inrichting van hun nieuwe huis, maar eerst moesten ze het vinden. Gelukkig, zodra ze dit huis bezochten, van 105 m2Ze wisten dat ze hun doel hadden bereikt.

De hoge plafonds en de grote ramen van de woonkamer, bijna van plafond tot vloer, twijfelden er geen moment aan. Er was maar één probleem: het huis had een goede wasbeurt nodig en omdat het gehuurd werd, was het niet mogelijk om geweldige werken te doen; Maar dat was geen belemmering. Ze besloten het parket te snijden, de onvolkomenheden en krassen te verbergen en zijn schoonheid en warmte terug te geven aan het hout. Bovendien, de muren waren geschilderd in neutrale kleuren, spelen met verschillende tinten volgens de helderheid van elke kamer. Voor de woonkamer, die veel natuurlijk licht geniet, is gekozen voor een crème die een aantrekkelijk contrast vormt met het wit van plafonds en timmerwerk. De minder heldere hoofdslaapkamer was echter in een bleke toon geschilderd. Het zijn in elk geval warme en serene tonen die de ruimte uitbreiden en een natuurlijke sfeer creëren. Een andere verbetering die werd aangebracht was de installatie van nieuwe lichtpunten, waarvoor het nodig was om de plafonds te verlagen.

Zodra deze kleine veranderingen zijn voltooid, de huurders, met de hulp van de Braziliaanse architect en interieurarchitect Mara Chap Chap, begon de inrichting van zijn huis te overwegen. Ze zochten creëer eigentijdse omgevingen, die een gevoel van warmte uitzond vlak na het overschrijden van de drempel van de deur. Ze deden het met meubels van eenvoudige lijnen, in verschillende materialen - hout, plantaardige vezels, metaal en glas -, gecombineerd met gladde bekleding die elkaar afwisselen neutrale tinten met zwarte, bruine en rode penseelstreken. Het huwelijk, zoals het vanaf het begin werd voorgesteld, wilde de persoonlijke en unieke toets in de decoratie plaatsen met aanvullingen van zilver, keramiek en textiel uit Brazilië, en anderen die ze verworven tijdens reizen naar Aziatische landen. Tot slot, abstracte en hedendaagse prints en schilderijen ze markeren in veel gevallen de persoonlijkheid van de omgevingen. Zo zijn er in de hal twee grootformaat werken aanwezig in een van de twee woongedeeltes van de hal.

Reclame - Blijf lezen hieronder De woonkamer is geschilderd in een zachte en heldere beige tint

wat contrasteert met het wit van plafonds en timmerwerk. In de inrichting werd het huidige lijnmeubilair gecombineerd in verschillende materialen, met stukken en accessoires die met de huurders uit Brazilië reisden; zoals lederen poefs of kussens. Bank, van La Continental. Salontafel, door Becara. Tapijt van Gancedo. De schilderijen zijn van Fabia Delgado, de kleine en Cristina Sampere, de grote.

De langwerpige vloer van de kamer

toegestaan ​​om twee woongebieden te vinden. Voor een van deze omgevingen werden een glazen console en een grote spiegel geplaatst, die de ruimte visueel vergroot. Console, door Javier Muñoz. Spiegel, van La Continental. Kisten, van House & Garden.

Uitzicht op een van de woonkamers van de woonkamer.

Om deze balans van neutrale tinten te verbreken en een aantrekkelijk contrast te creëren, werden een paar rode fauteuils en een donkere houten salontafel toegevoegd. Sofa, door Becara. Salontafel, van Molteni. Fauteuil, door Javier Muñoz. De aanvullingen zijn afkomstig van LaDecó en Las Aguirre.

Tussen de woonkamer en de eetkamer

er is een schuifdeur met twee vleugels geïnstalleerd waarmee de twee omgevingen onafhankelijk kunnen zijn of waar nodig kunnen worden gecommuniceerd.

De slaapkamer

Het was ingericht in natuurlijke tinten om een ​​serene en ontspannen sfeer te bereiken. Het hoofdeinde en de tafel zijn van Becara. Gordijnen, van de firma KAInternational. Lamp, door La Decó. Blauwe zijden quilt van Habitat.

In de slaapkamer

de ingebouwde kasten bezetten een hele voorkant. De deuren combineren wit gelakte houten lijstwerk, net als de rest van het timmerwerk, met spiegellijsten die de ruimte visueel verlichten.

Onder de console

-een licht ontwerp van verfijnde lijnen- twee stammen werden geplaatst die meer opslagruimtes mogelijk maken en tijdschriften en boeken op orde houden.

In de badkamer

de wastafels zijn ingebed in een wit gemarmerd aanrecht. De ruimte die eronder vrij blijft, werd gebruikt met een paar kasten met wielen om handdoeken en andere toiletartikelen op te bergen. Meubels, van Ikea. Handdoeken, door Sandra Marques.

PLANO

... het huis had een goede wasbeurt nodig en omdat het gehuurd werd, was het niet mogelijk om geweldige werken te doen; Maar dat was geen belemmering. Ze besloten het parket te hakken, de onvolkomenheden en krassen te verbergen en zijn schoonheid en warmte terug te geven aan het hout.