Informatie

Een appartement van 45 meter met dynamische decoratie

Een appartement van 45 meter met dynamische decoratie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Patricia Gallego

Maite wilde kopen een flat in het centrum van Madrid en na lang zoeken kwam hij aan in dit appartement in de traditionele wijk Lavapies. Ze erkent dat ze in het begin aarzelde om het te bezoeken, maar uiteindelijk overtuigde de locatie in een zeer goed onderhouden landgoed en een betaalbare verkoopprijs. Met slechts 45 m2 zag een eigenaardige langwerpige vloer - de vloer is het resultaat van de splitsing van een huis in twee - en een geluiddichte cabine in het midden van de kamer onmiddellijk de mogelijkheden; Zonder twijfel hielp architect zijn enorm.

MEER LICHT EN METERS
Uit zijn studie en met twee eerdere plannen van het huis, plantte Maite del Rincón de doelen die bij de hervorming moesten worden bereikt: haal het beste uit natuurlijk licht en bereik een functionele verdeling, met verbonden ruimtes, zelfs al is het alleen visueel, om een ​​groter gevoel te geven amplitude.

BELANGRIJKSTE PUNTEN
De eerste stap was om partities te gooien. In de woonkamer verwijderde hij de oude hut om een ​​open ruimte te creëren, met een woon- en eetkamer. Daarnaast installeerde hij een open haard om het huis een statige toets te geven. De keuken, die ongeveer 2 m2 groot was, werd uitgebreid ten koste van een deel van de badkamer en de gang. De slaapkamer heeft ook veel veranderingen ondergaan. Als vóór de werken, een halfhoge muur onafhankelijk van deze gang van de gang, koos Maite ervoor om de scheidingswand naar het plafond te tillen om privacy te krijgen. Bovendien werd de muur die het scheidde van de woonkamer vervangen door een grote schuifdeur.

VOLGENDE STAP: DECOREREN
Het meubilair, textiel, kleuren en bekledingen die de stijl van dit appartement bepalen, weerspiegelen de wens van de eigenaar om een ​​huis te realiseren met een goede afwerking en geschikt voor alle soorten huurders.

Reclame - Lees hieronder verder SALÓN CON CHIMENEA Patricia Gallego

Dit element, dat zich precies tussen de twee balkons bevond, werd gebruikt om de doorgang van de woonkamer naar de eetkamer te markeren. In deze omgeving werd de klassieke tafel van Muebles Solís vergezeld door vier stoelen in Scandinavisch design, zwart, van SuperStudio. De gouden metalen plafondlamp is van Vackart.

EEN ZEER MOOIE KAMER Patricia Gallego

In de woonkamer werden meubels van verschillende stijlen en materialen gecombineerd om een ​​zeer persoonlijke inrichting te creëren. De bank is van Ikea; de kussens, de kruk en de muurster, door Maisons du Monde; de salontafel, van Zara Home.

BREDER EN LICHTGEVEND Patricia Gallego

De renovatiewerken werden gebruikt om de keuken naar de hal te openen en een deel van de aangrenzende kamer, de badkamer, te integreren.

DE ONTBIJTBAR Patricia Gallego

Een hoge tafel, bevestigd aan de muur, begrenst de keuken van de gang en laat voldoende ruimte over om tussen de twee gebieden te circuleren. Er is gekozen voor een houten model met gemarkeerde knopen en strepen
een vleugje warmte naar wit.

PREMIERE Patricia Gallego

De keuken werd volledig gerenoveerd met een verdeling die de ruimte zoveel mogelijk optimaliseert. Wat de decoratieve lijn betreft, hebben we gekozen voor een traditionele esthetiek met witte meubels en tegels, een vloer die hydraulische tegels nabootst, fronten geschilderd in groen en details in natuurlijk hout. Keuken ontworpen en geïnstalleerd door Kitchen Chic.

ONTSPANNENDE SFEER Patricia Gallego

Met de hervorming kreeg de slaapkamer echte breedte door een ingebouwde kast te gooien. Dankzij de combinatie van witte en blauwe tinten in textiel en accessoires werd een serene omgeving bereikt. Het nachtkastje, de foto's en het beddengoed zijn van Ikea. De kussens zijn van Maisons du Monde.

ZEER ALS Patricia Gallego

De badkamer volgt dezelfde esthetiek die de keuken domineert. In dit geval zijn de coatings en hulponderdelen, die zorgen voor een charmante lucht wijnoogst aan de decoratie werden ze gecombineerd met sanitair en kranen van het huidige ontwerp. Een zwevend toilet werd geïnstalleerd met een stortbak ingebed in de scheidingswand, die eindigt in een kleine plank.

MET EEN IDEALE GROOTTE Patricia Gallego

Er is gekozen voor een meubel van Leroy Merlin, met een wastafel geïntegreerd in het aanrecht en opbergruimte. Aan de muur was een spiegel met een wit geschilderd houten frame geplaatst, de hoofdkleur van de decoratie.

Appartement plan

De bijzondere langwerpige vloer heeft de verdeling van dit appartement van slechts 45 m2 geconditioneerd. De toegang tot het huis is via een hal en een lange gang, die alle kamers aan de linkerkant verlaat: de keuken, de slaapkamer met geïntegreerde badkamer en, uiteindelijk, de woonkamer met eetkamer.