Opmerkingen

Een garage omgebouwd tot een loft van 52 m²

Een garage omgebouwd tot een loft van 52 m²

Dat is moeilijk voor te stellen een kleine garage, ongeveer 52 m2, kan zo'n gezellig appartement worden En zo gezellig. De architecten van dit wonderkind waren de Architecten Miguel Ángel Santa Ibáñez en Rafael Tejedor -van de studio ReHabitar Gestión- die, om hun project uit te voeren, het eerste wat ze deden was alle partities afbreken tot ze een volledig open ruimte hadden. De volgende stap bestond uit Gipsplaten wanden en plafonds. Deze oplossing is niet alleen comfortabeler en sneller dan traditioneel hakken en pleisteren, biedt betere thermische en akoestische isolatie, en is perfect voor het verbergen van nieuwe sanitair- en elektriciteitsinstallaties. Het hoofddoel was om lichte en heldere omgevingen te bereiken. Daarom hebben ze bij het reorganiseren van de ruimte alleen de nodige scheidingswanden aangebracht om een ​​kleine hal en een kleedruimte te creëren - kamers afgesloten door verzinkte stalen deuren-, en om privacy te geven aan de slaapkamer.

Een van de belangrijkste architecturale beslissingen was om in de holte te plaatsen die ooit de toegangsdeur naar de garage bezet plaveimuur bedekt met een stalen rooster. Als veiligheidsmaatregel en om privacy en privacy te verkrijgen, er werd een kleine galerij gemaakt, afgesloten door een aluminium beglazing, die een verfijnde en exotische oosterse esthetiek aan het huis geeft. De vloer was bedekt met zwevende vloeren en de muren waren wit geverfd; uitzonderen in de keuken, waar leisteenverf werd gecombineerd met een mengsel van nylon gaas en rubberverf.

Wat betreft de inrichting, een jonge en moderne stijl overheerst, met meubels van eenvoudige lijnen en lederen bekleding in trendy kleuren. Dankzij de combinatie van rode en neutrale tinten, zowel in het meubilair als in details en accessoires, werden tegelijkertijd zeer dynamische ruimtes en een intens maar evenwichtig effect bereikt. Door dezelfde decoratieve lijn door het hele huis te volgen, werd bovendien een visuele continuïteit bereikt die het gevoel van ruimtelijkheid versterkt. De distributie van meubels werd ook bestudeerd om functioneel te zijn en om de ruimte beter te benutten. De slaapkamer is een voorbeeld van hoe u kunt profiteren van de beschikbare meters zonder een comfortabele omgeving op te offeren; het bed, met boxspring en matras van de firma Flex, wordt geflankeerd door lage nachtkastjes, en het hoofdeinde werd vervangen door een landschapsfoto.

Adverteren - Blijf lezen onder een lichte woonkamer

In plaats van de huidige bestratingsmuur was vóór de werkzaamheden in die ruimte de toegangsdeur naar de garage. Om een ​​goede ventilatie van het huis te garanderen, bereikt de muur niet het plafond, maar wordt hij bedekt met een stalen rooster dat luchtcirculatie mogelijk maakt. Bank, salontafel, stoel en chiffonnier. Alles van Domus. Lampen, van ideeën Luz.

Tijdens de hervorming Ruimte voor planten

Tussen de muur van pavés en de woonkamer werd een galerij gerealiseerd. Dit werd afgesloten met een aluminiumstructuur en Climalit-kristallen, die een grotere thermische en akoestische isolatie garanderen. Vervolgens werd een Pladur-scheidingswand opgeheven.

Ontvanger Zone

Uitzicht op de woonkamer met de glazen behuizing op de achtergrond. Om deze omgeving onafhankelijk te maken van de ingang van het huis, werd een kleine hal gemaakt met een Pladur-scheidingswand. De vloer van het hele huis was bedekt met zwevende vloeren. De complementen zijn van Domus, LaDecó en Mynimo.

Tijdens de hervorming Wanden en wanden

De nieuwe verdeling van het huis werd bereikt door Pladur-scheidingswanden te installeren die het plafond niet bereiken; Op deze manier bereikt natuurlijk licht elke hoek.

Een functionele keuken

Een Pladur-structuur sluit de keuken gedeeltelijk. Gehecht aan het schiereiland was een kleine eethoek die ruimte deelt met de woonkamer. Tafel en stoelen, van Domus. De apparaten zijn van Fagor.

Tijdens de hervorming

De keuken was verdeeld in een U-vorm.De gootsteen bevond zich onder het raam om te profiteren van de lichtinvoer; Vervolgens werd de kookplaat geïnstalleerd en, ter afsluiting van het werkgebied, een aanrecht met laag meubilair, als een aanrecht.

Een leistenen muur

Een partitie van Pladur, met drie stukken trottoirs, scheidt de hoofdslaapkamer van de keuken. Deze zijde van de scheidingswand was bedekt met leisteenverf.

De slaapkamer

De inrichting wilde de ruimte niet verzadigen. Daarom werd alleen het benodigde meubilair geplaatst en werd in plaats van een hoofdeinde een landschapslaken opgehangen.

Uitzicht op de woonkamer vanuit de slaapkamer

Om visuele amplitude en helderheid te krijgen, gaf hij het plaatsen van een deur op; twee schuine partities gedeeltelijk onafhankelijk van de omgevingen.

Oplossingen voor een kleine badkamer

In de badkamer werd de wastafel op een geblazen houten aanrecht geplaatst. Om de ruimte visueel uit te breiden, werd een grote frameloze maan geplaatst. De douche sloot met transparante glazen deuren. Complementos, door Domus, La Oca en MDM.

Loft plan

Om het huis up-to-date te houden, werden kleuren met een duidelijke basis gebruikt en geanimeerd met details in staal en rode accenten.