Opmerkingen

Een gerenoveerd appartement met uitzicht op de pier

Een gerenoveerd appartement met uitzicht op de pier

Dit huis, gelegen in Águilas (Murcia), is volledig getransformeerd. Het appartement is gelegen in een van de oudste gebouwen in de omgeving, maar kijkt uit op de pier en het kasteel en een magisch licht. De eigenaar van dit huis werd in handen van de Roma & Ro-studio geplaatst om het huis te transformeren in het huis van haar dromen.

Het doel van de studie die verantwoordelijk was voor de hervorming was het verkrijgen van helderheid, actualiteit en functionaliteit in de distributie. Om dit te doen, werden praktisch alle scheidingswanden waarmee de vloer oorspronkelijk werd gesloopt (kamers allemaal erg klein) gesloopt.

Bij de hervorming werden de terrassen van de kamers naar het interieur verwerkt om meters en comfortabelere ruimtes te krijgen. Het hoofdterras werd onderhouden, met uitzicht. Met beter geplande ruimtes wordt natuurlijk licht intelligent verdeeld over de plant.

De verdeling is als volgt: woonkamer, terras, open keuken naar de hal, grote slaapkamer met geïntegreerde badkamer, een tweede slaapkamer en een gastentoilet.

Het verlichtingsproject is ondertekend door LMA Iluminación.

Foto's: Isabel Escauriaza, van Ebom.com

Adverteren - Blijf lezen onder Terras

Een kleine luxe van dit appartement, het terras met uitzicht op de pier en het kasteel van Águilas, Murcia.

Een tafel en enkele stoelen en ontbijt, lunch en diner zullen winnen.

Eetkamer met een smaak uit het verleden

Voor de stukken die rond de tafel zijn gekozen. Maar met een mix van stijlen door het huidige lijnkastje, dat aan de muur is bevestigd.

Bovendien werd in het werk een balk van de structuur van het gebouw ontdekt die aan de lucht werd overgelaten en de industriële toon zet.

De houten stoelen, gelegen aan de kortste uiteinden van de tafel, zijn van de ouders van de eigenaar.

Eetkamer detail

De inrichting zocht warmte en een mix van stijlen.

Zicht op de eetkamer: heden en verleden in dezelfde omgeving.

De lamp is ontworpen door Roma & Ro.

Veel licht

Een actueel dressoir completeert de eetkamer. Voor het raam een ​​wit lichtgordijn dat het licht zift zonder de kamer te verduisteren.

Pijler van gered werk

De zichtbare balk die in de hervorming verscheen, wordt een prominent element van de woonkamer, die de eetkamer begrenst en een overgang maakt tussen deze omgeving en de woonkamer.

Bovendien hebben Roma & Ro een systeem bedacht om het nog relevanter te maken: er is een spotlight binnen geïnstalleerd om 's nachts een prachtige omgevingsverlichting te creëren.

De woonkamer

Naast de eetkamer, met de structurele balk gezien tussen beide omgevingen, bevindt de woonkamer zich, met een zekere Noordse lucht in de keuze van de stukken: een bank, een bitaca en een hulptafel met afgeronde lijnen.

Het meeste meubilair in het huis is van Ikea en Maisons du Monde, behalve specifieke stukken, zoals de bank, op maat gemaakt door de stoffeerder van de studio die verantwoordelijk is voor de hervorming.

Omgeven door ramen

Bij de hervorming profiteerde van al het natuurlijke licht dat het huis ontvangt. Zo wordt de woonkamer omgeven door natuurlijk licht, dat door de ramen naar binnen komt.

De jaloezieën zijn automatisch - ze worden bediend met een schakelaar - om het openen en sluiten van de lichtinvoer te vergemakkelijken.

Genieten

Op het terras is de vloer veranderd. Het is bedekt met een grijs gekleurd porselein, zoals de toon van het interieur van het huis. Er is gezocht naar visuele continuïteit.

Kleine kunstgalerij

De eigenaren van het huis zijn kunstliefhebbers, dus Rome & Ro creëerden een speciale voorkant: de audiovisuele beelden bevinden zich op een bankkast, omlijst door schilderijen, ondersteund door twee planken in ruw hout.

Galerij Detail

Als een galerij, een informele manier om over je favoriete schilderijen na te denken.

Planken detail

Dikke houten planken met L-vormige bevestigingen aan de muur. De foto's worden door hen ondersteund, parallel geïnstalleerd op de tv-muur.

De keuken

De keuken communiceert met de hal van de hal, op een manier die voor hem open staat. Op de vloer zijn verschillende coatings (tegels in de keuken en vloer in de gang) gebruikt om ruimtes te markeren.

Totaal wit heerst, maar opgewarmd door het gebruik van hout in betonnen details.

Het is niet verzadigd met hoog meubilair, hoewel het voldoende opslagruimte heeft.

De meest actuele aanraking zijn de apparaten in staal.

Gevelbekleding

Op de keukenmuur, afgeschuinde tegel type meter.

Decoratieve details

Detail van de decoratie in de keuken: naast de afzuigkap een houten plank, die warmte op het overheersende wit legt. En de groene toets van natuurlijke arrangementen.

De keuken leeft!

Met multifunctioneel eiland

De keuken met natuurlijk licht, een decoratief pluspunt.

Bovendien is het eiland een veelzijdig en mobiel element.

Veelzijdig omdat naast het uitbreiden van het werkoppervlak een ontbijtbar en fast food is dankzij de verlenging van het aanrecht aan één uiteinde.

En mobiel omdat het wielen bevat.

Het heeft magazijnmodules.

Open keuken

Twee metalen krukken met houten stoelen maken het eiland compleet.

In deze weergave kunt u de partities zien die de ruimte begrenzen, maar zonder deuren.

Keuken verlichting coatings

De vloer van het hele huis bestaat uit grijze vinylvloeren, een kleur die in de voering van het terras bleef, hoewel in porselein, dat bestand is tegen het weer.

In de keuken werd de voering veranderd om het gebied af te bakenen en werd een zeshoekige tegel gebruikt die samengaat met het hout en dezelfde vormen geeft, alsof ze in beide materialen als een puzzel passen.

Dezelfde tegel werd in de badkamers gebruikt.

Slaapkamer met scheidingswand

Deze kamer heeft een zeer doordacht element. Het bevindt zich recht tegenover de open keuken en heeft veel natuurlijk licht. De keuken heeft ook natuurlijke ljuz hoewel het venster kleiner is.

Interieurontwerpers bedachten een origineel systeem dat de privacy van de slaapkamer behoudt zonder de lichtstroom te belemmeren. In plaats van een ondoorzichtige scheidingswand werd een opening in vloeibaar kristalglas gecreëerd. Met een knop gaat het aan, zodat het transparant wordt en het licht doorlaat of dooft en ondoorzichtig wordt.

zindelijkheid

In het wit met romantische lucht voor de gekozen stukken.

De grote slaapkamer

Eenvoudig: een bed, nachtkastjes en een nis aan de muur, gebruikt met planken met houten uitzicht.

Aan de ene kant zie je de schuifdeur die communiceert met de badkamer.

Het hele verlichtingsproject van het huis is uitgevoerd met ingebouwde LED's. Bij de ingang en in de woonkamer is vloerverlichting toegevoegd om de circulatiegebieden te markeren.

Op de nachtkastjes, lampen met kooi-lampenkap en gloeilampen, ontworpen door Roma & Ro.

Textiel in wit

Het witte beddengoed versterkt het gevoel van puurheid en rust in de slaapkamer.

Kaptafel of werktafel

Voor het raam, in een hoek van de slaapkamer en naast de kast, een kleed- of werkhoek met een ouderwetse tafel en een designstoel.

Kaptafel detail Slaapkamer verlichting Slaapkamer verlichting Schuifdeuren voor de badkamer

Toegang tot de badkamer, verstoord in de slaapkamer, is via een schuifdeur. Alle deuren van het huis zijn de originele, hoewel ze wit zijn gelakt.

Een heel warm bad

Wit overheerst, hoewel de voorkant van de gootsteen erg warm is met een opgeblazen aanrecht, wastafel en opbergmanden op de vloer.

Wastafel front detail

In de wanden van de badkamers is dezelfde witte afgeschuinde tegel gebruikt als een meter als in de keukenmuren. Hier kunt u zien hoe de muur tot op gemiddelde hoogte is bedekt.

Het houten aanrecht is hetzelfde als in het keukeneiland en in de planken van de woonkamer.

Mix van materialen

Zodat de hoofdbadkamer niet koud is, zijn texturen die het wit verwarmen gecombineerd. De vezel van manden in de voorkant van de gootsteen, het hout van het aanrecht en de baksteen gezien gebruikt in de doucheruimte.

In de cabine

Detail van de toiletcabine in een van de badkamers van het huis.

Woonkamer en terras voor de hervorming Hal voor de hervorming Keuken voor de hervorming Wasruimte vóór de hervorming Keuken voor de hervorming Slaapkamer vóór de hervorming Slaapkamer vóór de hervorming


Video: Lloydstraat 148, 3024 EA Rotterdam (Januari- 2022).