Informatie

Voor en na: een mooie nieuwe en heldere badkamer

Voor en na: een mooie nieuwe en heldere badkamer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoffelijkheid met veel smaak

De badkamer ziet eruit als een ander. Het gezelschap van hervormingen Met plezier Met Jessica Zueras aan de leiding had ze de leiding over de transformatie.

Donker, smal, verouderd en lelijk. De badkamer had een dringende hervorming nodig om te profiteren van het volledige potentieel. Het doel: natuurlijk licht en meer bruikbare ruimte verkrijgen, zonder het bad te laten staan. Met dank aan Met plezier

Dit zijn de successen van het werk:

Meer breedte. De ruimte kon zich verbreden dankzij het bijgebouw van een deel van een aangrenzend glazen terras. Om dezelfde reden was het ook mogelijk om een ​​dubbel raam te plaatsen, in plaats van een enkel raam, omdat er eerder een omheining op de gevel was.

BVoegt horizontaal toe. Dit element werd super essentieel in een badkamer voor kinderen. Het werd horizontaal op de onderste muur geplaatst: visueel bezet het minder. Bovendien is het gebied onafhankelijk van de rest dankzij de scheidingswand, nu in zicht, na extra meters naar het terras te hebben gekregen. Deze scheidingswand vormt een uitsparing in de muur, die op zijn beurt wordt gebruikt om het toilet en de wastafel te plaatsen.

Praktische detailsEen handdoekradiator houdt handdoeken droog en warm naast het bad. En een ladder vergemakkelijkt de toegang van kinderen tot het interieur. Met dank aan Met plezier

Toilet verplaatst. Het wijzigen van uw locatie in een badkamer hangt altijd af van de downspout. In het ideale geval niet meer dan een meter van de oorspronkelijke plaats verwijderen en de buizen de juiste helling geven, om mogelijke storingen te voorkomen.

SJaarboeken op hetzelfde front. Hiermee kunt u een opgelucht gangpad links verlaten. Kleine modellen zijn gekozen: in het geval van de wastafel is het een ontwerp zonder een voetstuk en met een kledingkast. En het toilet is het model De kloof, van de firma Roca.

Met dank aan With Much Taste

De toegangsdeur is verplaatst, evenals de plaatsing van de toiletten, om een ​​brede gang naar de badkuip te verlaten. De natuurlijke verlichting werd versterkt met waterdichte lichtpunten.

Meer voor en na De 20 # vóór en na meest verbazingwekkende De verandering van deze badkamer is IM-PRE-SIO-NAN-TE Een ongelooflijke 'voor en na'


Video: Renovatie landhuis Enschede: een kijkje in de woning (Juni- 2022).


Opmerkingen:

  1. Malarisar

    Zonder varianten....

  2. Breslin

    Het is de schande!

  3. Juk

    Ik denk dat je het fout hebt. Ik ben er zeker van. E-mail me op PM, we praten.

  4. Rune

    Welke woorden ... de fenomenale gedachte, bewonderenswaardig



Schrijf een bericht