Informatie

Voor (tijdens) en na een gerenoveerd huis op het strand

Voor (tijdens) en na een gerenoveerd huis op het strand


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het huis dat we vandaag bezoeken is een luxe. Het is een luxe omdat je kunt ontbijten terwijl je over de zee nadenkt, vanwege de serene maar kleurrijke inrichting, de gemeenschappelijke ruimtes om te genieten met je gezin, voor je slaapkamer met badkamer en kleedkamer en suite ... De verantwoordelijke (en eigenaar) van dit juweel van 92 vierkante meter is Laura Gill, lezer van en binnenhuisarchitect, legt uit dat ze bij de hervorming heeft gezocht naar 'elementen die haar anders, speciaal en die op de lange termijn zullen maken'.

Het huis heeft toegang tot twee straten en omdat het een bepaalde helling heeft, is het verdeeld in twee niveaus. Het belangrijkste doel om het te vernieuwen was creëren comfortabelere ruimtes en met een meer vloeiende verdeling. Om dit te doen, opende Laura de keuken naar de woonkamer en creëerde een enkele kamer die beide ruimtes delen met de eetkamer. Tijdens de sloop die nodig was voordat het huis een nieuwe vorm kreeg, ontdekte de binnenhuisarchitect dat het plafond van de woonkamer kon stijgen en veel hoog kon worden, "wat betekende dat hij een grote centrale kroonluchter van de Royal Glass Factory kon plaatsen De boerderij, "legt hij uit. In het meest besloten gedeelte zijn ook wijzigingen aangebracht, waarbij een van de slaapkamers in de hoofdruimte is aangebracht om een suite met kleedkamer en een badkamer, die open bleef om natuurlijk licht te hebben, maar dat is perfect gedefinieerd dankzij het gebruik van verschillende vloeren en een dubbele spiegel die de wastafel en ijdelheid bedient.

Laura definieert de decoratie als eclectisch, "Al meer dan 20 jaar gemaakt, wat betekent dat als je op een dag veranderingen wilt aanbrengen, deze voor het geheel niet waarneembaar zijn," voegt hij positief toe. Hij heeft zijn eigen ontwerpen, zoals de bank in de woonkamer of gordijnen, gemengd met antiek en herstelde stukken, zoals het hoofdeinde van het bed gemaakt met twee oude luiken van een sloop. Het resultaat is een goed voorbeeld van hoe u opnieuw kunt beginnen met het behouden van de geest van het verleden en een veelbelovend heden en toekomst tegemoet gaat.

Adverteren - Blijf lezen hieronder Huis op het strand

Aan de Costa Brava vinden we de toevlucht van onze lezer Laura Gill, een interieurontwerpster van beroep.

hervorming

De belangrijkste verandering die plaatsvond, was de opening van de keuken naar de woonkamer. De bank is een ontwerp van Laura Gill, de barkruk is van Mercantic, de schilderijen zijn van de schilder Monica Cuen, de lamp van de Royal Factory en de scuba en andere details zijn afkomstig van de gebroeders Graña, van Vigo. "De hoofddeur en het meubilair van de woonkamer met zijn planken, zijn gemaakt van stukken eiken en zijn van Anticuari Jaume Rocamora".

Trouwe reflex

De spiegeldeur is van Anticuari Jaume Rocamora.

Verschillende zones

De verschillende delen van de gedeelde ruimte werden afgebakend met de grond, "hiervoor is gespeeld met hydraulische tegels (van Pinar Miró, Sevilla), terwijl tegelijkertijd het eet- en keukengedeelte met houten balken is gemarkeerd", legt hij uit.

Galerij met curiosa

Onder de trap, andere nieuwsgierige items zoals een oude telefoon.

Eetkamer

De voet van de tafel is een Burlington-radiator met zijn originele afsluitkranen.

Groen leer

De stoelen in de eetkamer in Engelse stijl zijn van Francisco Segarra.

Om rood te worden

In de open keuken, Santos-meubels in felrood en Smeg-apparaten.

Wassen en bewaren

"Net onder de logeerkamer en met toegang vanuit de keuken is deze ruimte. De wasruimte en de bijkeuken zijn erin gelegen", legt Laura uit.

Grote capaciteit

Deze ruimte is gemaakt om te profiteren van de opening en de keuken meer vrij te maken.

suite

Met kleedkamer en open badkamers. Het hoofdeinde van het bed is vervaardigd met twee luiken van latten teruggewonnen uit sloopmateriaal. De nachtkastjes en wandlampen zijn antiek.

Allemaal open

Het mengsel van de houten vloer met de hydraulische tegel op de vloer en de geglazuurde tegel op de badkamerwand maakt elk gebied duidelijk gedifferentieerd zonder dat er behuizingen nodig zijn. Sanitatie is van Roca.

De wastafelkast en dressingkast zijn gemaakt van grenenhout, ook op maat gemaakt door Anticuari Jaume Rocamora.

Open kleedkamer

Een slaapkamer werd opgenomen om deze ruimte te creëren.

Aangepast pak

De kast werd op maat gemaakt met grenenhout. Het lage meubilair dat als schoenmaker dient, is van Mercantic.

Een spiegel die aan het dubbelzijdige plafond hing, werd ook gebruikt als een scheiding van de badkamer naar de slaapkamer, waardoor een oude kaptafel aan de andere kant van de gootsteen kon worden geplaatst, waardoor twee ruimtes ontstaan ​​die elkaar niet hinderen.

Logeerkamer

"Omdat het een kleine kamer met een laag plafond is, is ervoor gekozen om het allemaal met houten vloeren te bedekken en tegelijkertijd een parket van 12 cm te maken dat als bedbodem dient. De matrassen zijn dus direct bovenop geplaatst, waardoor het minimum van en om het breedte te geven, vensters met spiegels zijn gebruikt als een hoofdeinde, "legt Laura uit.

Hoffelijkheid badkamer

"De gratis badkamer is ook volledig gerenoveerd. Klein en geconditioneerd door de regenpijpen, de afmetingen van de douche en het meubilair moesten zeer goed worden berekend," zegt hij.

Groene tegels

De spiegel, het lichtpunt en de wastafelkast zijn afkomstig van antiquairs. Het is gebruikt, net als in de rest van het huis, hydraulische tegels en geglazuurde tegels in de douche.

Zicht op zee

De uitgang naar het terras vanuit de woonkamer.

Ingelijste zee Zomer dineren Op de rotsen Voordien: de lounge Voordien: de keuken Voordien: toegang tot de bijkeuken Voordien: de voorraadkast Voordien: hoofdslaapkamer Voordien: derde slaapkamer

De belangrijkste werd uitgebreid door de kleedkamer erin te installeren.

Voordien: de badkamer Voordien: de grote badkamer Voordien: de grote badkamer Voordien: gastenkamer Tijdens het spelen Wanden neerslaan Op de site Het nieuwe dak maken Een nieuw leven De kleedkamer tijdens het spelen De nieuwe partities optillen De comeodr werkt


Video: Vrijheid blijheid bij deze prachtige stolp vlakbij het naaktstrand! eigen eiland in Callantsoog! (Mei 2022).