Informatie

Radicale verandering: een op maat ontworpen vloer

Radicale verandering: een op maat ontworpen vloer

Zeer sportman, fietsverslaafde en designliefhebber. Dit is het profiel van de jongen die naar de CaSA-studio ging om een ​​appartement in Sant Antoni, Barcelona, ​​te hervormen, dat hij net had gekocht. Ondanks het feit dat het een donker huis was, zeer gecompartimenteerd en met structurele problemen, was het potentieel enorm en de architecten wisten het voluit te persen met een volledige hervorming en een aangepast interieurontwerp.

Adverteren - Blijf lezen onder Nieuw leven

Het CaSA-onderzoek tekent deze hervorming die van een donker, gecompartimenteerd en verouderd appartement een helder, open en actueel huis maakte.

Op wielen

De eigenaar is een groot fan van fietsen en het was een vereiste om een ​​plek te vinden om zijn fietsen te stallen. De architecten ontwierpen een aangepaste ondersteuning met metalen buizen en beschermden de muur met grijze tegels.

Knipoog naar het verleden

De oude deuren werden gered en gerestaureerd.

Eerste indruk

Bij binnenkomst ontvangen we de eetkamer, die ruimte deelt met de woonkamer en keuken.

Goed omringd

In de eetkamer, tafel Pedrali gebaseerd op de kunstenaar Zaida Sabatés. De stoelen zijn de vorkbeen van Carl Hansen.

Stockholm syndroom

De console is van de vorige serie Stockholm van Ikea.

Delen is leven

Keuken, woonkamer en eetkamer delen dezelfde ruimte na het slopen van verschillende scheidingswanden.

Schateiland

Het eiland begrenst de keuken. Daarin zinken van Ikea met kraan Waterevolution. De lamp is van Onok verlichting.

Zwart op zwart

De keuken is ontworpen door TPC.

Zal doorgaan ...

Grijze tegels zijn gebruikt aan dezelfde voorkant van het huis, maar in verschillende maten. Bij de ingang van 60x60, in de keuken van 30x30 en in de badkamer van 10x10.

Verborgen talent

In de keuken is de afzuigkap verborgen in het plafond. Op het aanrecht, vaas wijnoogst van Rosenthal.

Ontkiemen van de aarde

Op een plank bedekt met tegels, kommen van leefgebied.

Bar Loves

Krukken zijn het model draad van Pastoe.

decoratie

Een zeer discreet kleurenpalet is gehandhaafd en karakter met de texturen is bijgedragen.

Comfort zone

sofa stua, planter tussenbeide gekomen door Zaida Sabatés en, op de voorgrond, zwart marmeren tafel Tripodex van (+) project.

Bordspel

De salontafels zijn de modellen maas, Riva en objetcs van Kettal.

Nest stoel

Recliner mand van Kettal.

Laat er licht zijn

Voordat het terras een badkamer en wasruimte was, kwam er veel minder licht binnen.

terras

Het oude terras dat was afgesloten om een ​​badkamer en een wasruimte te plaatsen werd hersteld. Op de plaats die vroeger de wasmachine was, is een werkzijde gecreëerd. Rechts het badkamerraam.

Natuurlijk licht

Met een structuur van metalen buizen hebben de architecten een spiegel aan het raam opgehangen om natuurlijke verlichting te bereiken. De gootsteen is van Unisan en de kraan van Waterevolution.

Transparantiewetgeving

De badkamer bevond zich op de plaats waar vroeger de keuken stond, een glazen scherm scheidt de doucheruimte van de rest.

Kleur notitie

De messen eekhoorn en kraai Pau Sanz en Vila geven een penseelstreek van kleur.

Alles stroomt

De oude vloer werd vervangen door een eiken vloer die samenhang geeft aan de ruimtes.

Aan je voeten

Aan de voet van het bed, de stoel JED van leefgebied.

Kleine belichting

Op een marmeren en metalen tafel van tenen, vaas van Ettore Sottsass, in BD Barcelona; werk van Sandro Bedini, dienblad ER IS en lamp Mila basket voor Santa & Cole.

Verdiende rust

Bed van leefgebiednachtkastje Positief universumo en hanglamp Vibia.

voor

Je kunt zien hoe gecompartimenteerd de ruimte eerder was.

De lounge eerder De lounge eerder

Het eerste wat ze deden was de ruimte uitkleden en de muren elimineren die hem onderdrukten en die verhinderden dat het licht de binnenkant bereikte. De structuur moest worden versterkt met metalen balken die verborgen waren dankzij een getextureerde muurstrip die door het bovenste deel van de hoofdruimte loopt en tegelijkertijd dient om LED-verlichting te verenigen en te vervagen. De verdeling werd ook gewijzigd: het oude terras dat was gesloten om een ​​badkamer te creëren en een wasruimte werd hersteld en de badkamer nam de plaats in van de keuken. Visuele continuïteit tussen de kamers werd bereikt door de vloer te veranderen in een eikenhout en dezelfde grijze tegels in verschillende maten te gebruiken bij de ingang, keuken en badkamer.

De lounge eerder De lounge eerder Zicht op het terras vanuit de woonkamer ervoor Het terras ervoor

Bezet door een badkamer.

vliegtuig

Aanpassing aan de behoeften van de klant en de beschikbare ruimte werd mogelijk gemaakt door verschillende op maat ontworpen stukken met zwarte metalen buizen. Bij de ingang dient een structuur om de fietsen te parkeren, op het terras zijn sommige bars de perfecte ondersteuning voor de planten om te klimmen en in de badkamer houden ze de spiegel voor een nieuw venster dat als een natuurlijke lichtlamp dient. De decoratie is bewaard in een zeer strikt kleurenpalet van wit, zwart en grijs. Het zijn de texturen die overvloediger zijn gebruikt om het geheel karakter en diepte te geven. Sommige stukken van Kettal en een planter kwamen tussenbeide door kunstenaar Zaida Sabatés met hun terrazzo trapntojo-schilderijen die zijn voltooid.

www.colomboserboli.com
Styling en art direction: CaSAFoto's: Roberto Ruiz
www.robertoruiz.eu
www.kettal.com


Video: Review FELIWAY CLASSIC: Angstige Luna (Januari- 2022).