Opmerkingen

Voor en na: een keuken die uitkomt op de woonkamer

Voor en na: een keuken die uitkomt op de woonkamer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In Rambla de Catalunya, een van de belangrijkste verkeersaders van Barcelona's Eixample, werd een huwelijk van Amerikanen verliefd op een flat. Hij was op het eerste gezicht geen liefde. Hoewel het huis een perfecte locatie had en een grootte die meer dan voldoende voor hen was, maakten de afwerkingen en distributie hen niet gek. Maar dit veranderde radicaal na het doornemen van de handen van de interieurontwerpstudio Arquium, die het wonder werkte en het paar ertoe bracht om eeuwige liefde aan hun huis te verklaren.

Zoals uitgelegd door Maribel Fernández, de binnenhuisarchitect bij Arquium, wilde het echtpaar een open keuken hebben, "omdat ze graag vrienden en familie willen uitnodigen, willen ze kunnen communiceren tijdens het koken." Gezegd en gedaan. Na het slopen van een scheidingswand opende de keuken naar de woonkamer, visueel begrensd door een vloer van hydraulisch geïnspireerde tegels en een wit marmeren eiland met een bar voor informele maaltijden. De witte kasten en eenvoudige lijnen blijven onopgemerkt en we waren bijna vergeten dat we in een keuken zijn en de ruimte perfect integreren met de rest van het huis. Maribel bekent dat, hoewel het concept van open keuken heel typerend is voor de Verenigde Staten, de afwerkingen het meer Europees maken. De nieuwe en oude wereld verzoend tussen deze kachels.

www.arquium.es
Foto's van het volgende: www.ramonclemente.com

Anders voor en na indrukwekkend:

- 20 voor / na geweldig

- Voor en na: van deprimerend appartement tot de ideale studio

- Voor en na: een verdieping gered uit de vergetelheid

- Voor en na: van verouderde vloer tot elegant huis

- Lage kosten hervorming: de voor en na van een zolder met uitzicht

- Voor en na: een gerehabiliteerd vissershuis

Adverteren - Blijf lezen onder New Horizons

Deze keuken werd volledig veranderd door een hervorming van de studio Arquium die het interieur opende voor de rest van het huis.

Amerikaanse keuken

De eigenaren komen uit de Verenigde Staten en wilden een open keuken, zodat ze tijdens het koken met hun gasten kunnen praten en iedereen kan deelnemen aan het proces.

borders

De parketvloer van het huis werd onderhouden, waardoor de delen die in slechte staat verkeerden werden hersteld.

delimited

De keuken wordt nu afgebakend door het eiland.

Traditionele knipoog

Hoewel het concept van open keuken heel veel van de Verenigde Staten is, gebruikte de binnenhuisarchitect elementen zoals hydraulische tegels om het te Europeaniseren.

Helemaal wit

Witte kasten en rechte lijnen zijn perfect geïntegreerd in de woonkamer.

Bar Loves

Het eiland is gebruikt om een ​​bar te creëren voor informele maaltijden.

licht

Het keukenraam dient om het werkgebied te verlichten en zorgt voor extra ventilatie.

Goed uitgerust

De apparaten zijn voorzien van panelen om ze perfect te integreren.

hal

De hervorming integreerde de hal in de keuken.

Triomfboog

Een boog die dient als toegang tot de open keuken bleef staan.

Meer licht

Door de keuken en de gang te openen, zijn deze ruimtes gevuld met natuurlijk licht.

Van het fornuis tot de tafel

De open keuken naar de eetkamer maakt alles toegankelijker.

De woonkamer

Uitzicht op de keuken vanuit de woonkamer.

De hal ervoor De keukendeur ervoor De keuken ervoor Een andere hoek van de vorige keuken De ingang naar de lounge eerder Op de site

Uitzicht op de keuken tijdens de renovatie.